10 motive să lucrezi în Irlanda


10 motive să lucrezi în Irlanda

1) Experența

A avea experiență de lucru în afara propriei țări este de neprețuit pentru angajarea viitoare. O referință bună de la o companie irlandeză foarte apreciată vă face instantaneu mai atractiv pentru potențialii angajatori.

2) Costul vieți

Irlanda, la fel ca fiecare țară a fost prinsă în criza economică globală, dar acest lucru poate avea avantajele sale, costul vieții în Irlanda scade, mai ales când vine vorba de chirie și cazare.

3) Siguranță

Irlanda este o țară sigură în care să locuiești, s-a clasat pe locul 11 ​​în Global Peace Index 2011 pentru cele mai sigure țări din lume în care să trăiești.

4) Prietenoși cu străini

Irlanda se mândrește cu faptul că este o țară multiculturală. Numărul cetățenilor străini care trăiesc în Irlanda a crescut cu 25%, până la 766.770 în perioada 2006-2011. Cetăţenii străini sunt consideraţi contribuitori valoroşi la dezvoltarea Irlandei şi la noua ei cultură interesantă.

5) Țară primitoare

Irlanda are o reputație pentru prietenia și atmosfera primitoare. Într-un articol din 2010 publicat în editurile de turism, Lonely Planet, Irlanda a fost desemnată cea mai prietenoasă țară din lume.

6) Economie

Irlanda este o economie modernă cu o democrație extins dezvoltată în cadrul UE.

7) Peisaje

În Irlanda, ești înconjurat de un peisaj frumos. Puteți face drumeții, surf, escalada, plimbare, ciclism sau pur și simplu să vă relaxați și să admirați toate priveliștile uimitoare pe care această țară le are de oferit. Există într-adevăr ceva pentru toată lumea aici.

8) Sistemul de învățământ

Sistemul de învățământ din Irlanda este foarte apreciat la nivel internațional. Oportunitățile sunt nesfârșite în ceea ce privește dezvoltarea propriei educații și dezvoltarea abilităților și bazei de cunoștințe în oricare dintre facilitățile noastre de învățare remarcabile.

9) Chef de viață

Irlanda este o țară energică, plină de spirit, contemporană, cu o populație tânără și o economie înfloritoare.

10) Accesibilitate

Irlanda este ușor accesibilă din Europa, cu călătorii aeriene la prețuri rezonabile și cu o gamă largă de aeroporturi din întreaga țară, inclusiv Dublin, Belfast, Cork, Knock și Shannon. Există, de asemenea, servicii excelente de transport public și taxi în toată Irlanda.