Suntem o companie de consultanță de specialitate în domeniul recrutării de personal, care operează în întreaga Europă, în toate sectoarele de activitate. Oferim soluții de angajare pe piața muncii, pe perioadă scurtă sau lungă, prin intermediul brand-ului AA Euro Recruitment și al filialelor. Soluțiile de plasare la nivel permanent, superior sau executiv sunt oferite de Euro Executive Recruitment.

Noi punem la dispoziția angajatorilor personal de cel mai înalt calibru, pentru a ne asigura că sunt îndeplinite toate situațiile de muncă și toate cerințele clientului.

Înființată în 2005, grupul nostru are o experiență îndelungată în afacerile cu marile companii, iar, la cerere, vă poate pune la dispoziție referințe de la acești clienți mulțumiți, din sectoare de activitate diferite. Ne mândrim cu asistența pe care o acordăm clienților și recrutăm personalul concentrându-ne pe acest obiectiv. Punem la dispoziția clienților personal de cel mai înalt calibru, pentru a ne asigura că sunt îndeplinite toate situațiile de muncă și toate cerințele clientului.

Recrutări și soluții europene pe piața muncii


AA Euro lucrează cu un număr mare și variat de companii, cu o gamă largă de activități, de la agricultură, prelucrarea alimentelor, construcții și industria minieră. Lucrăm mână-n mână cu clienții noștri, pentru a ne asigura că toate cerințele sunt îndeplinite complet, așa cum au fost ele exprimate de către aceștia în descrierea posturilor. Prin intermediul bazei noastre de date extinse, considerăm că rolul nostru este acela de a crea un sindicat puternic, potrivind cu grijă calificările, experiența și abilitățile candidaților noștri cu cerințele specifice ale clienților noștri. Toți potențialii candidați sunt intervievați de AA Euro Recruitment și putem organiza, de asemenea, ca acești candidați să vină la biroul nostru pentru a participa la un interviu prin intermediul Skype cu orice viitor angajator.

Euro Executive Recruitment


Euro Executive Recruitment este responsabilă cu recrutarea personalului permanent în domeniul construcțiilor, al contabilității și finanțelor, ingineriei, IT, resurselor umane și cu desemnările la nivel de conducere. Lucrăm cu multinaționale blue-chip (de prim rang) și cu organizații IMM de pe întreg teritoriul Irlandei și al Europei. Euro Executive Recruitment se concentrează pe abordarea corectă de prima dată pentru candidații și clienții noștri. Acesta este pilonul care nu se negociază, pe care ne-am întemeiat afacerea.

Consultanții noștri în recrutare, toți cu experiență specifică industriei, și-au dovedit succesul în găsirea celor mai potriviți candidați, la toate nivelurile. Candidații Euro Executive Recruitment se pot aștepta la servicii de calitate și personale, orientate spre sfaturi oneste privind cariera și spre un real sprijin în privința unei largi selecții de funcții, în toate disciplinele. Clienților noștri le furnizăm servicii de recrutare de calitate superioară, personalizate necesităților individuale ale companiilor lor, identificând, pentru ei, persoana cea mai potrivită.

Calitatea de membru a AA Euro Group

Suntem un membru al următoarelor organizații: