De ce să lucrezi în Irlanda?


De ce să lucrezi în Irlanda?

de ce sa lucrezi in irlanda

 

Principalele avantaje atunci când pleci la munca în Irlanda:

 

Salariul

Principalul răspuns când îți pui întrebarea, de ce să lucrezi în Irlanda, și poate cel mai important probabil este salariul. Comform unor studii românii care decid să plece la lucru in Irlanda, aleg să o facă strict din motive financiare. Situația financiară din țară, ne fiind favorabilă, provoacă grijă și nesiguranță când vine vorba despre viitorul nostru.

Noi perspective

Un alt motiv pentru a pleca la lucru în Irlanda o reprezintă oportunitatea de dezvoltare și cunoaștere. Fie că vorbim de o dezvoltare pe plan profesional sau pe plan emotional, o schimbare de mediu poate să ne ofere diverse oportunități pentru un viitor mai bun. Astfel, la un moment dat, în functie de conditiile de oferite în tara respectiva, putem ajunge în situatia în care trebuie sa alegem daca revenim sau nu în România.

Curajul

Potrivit Linkedin.com, compania pentru care lucrezi te va considera un angajat valoros intrucat nu oricine isi asuma riscul de a muncii intr-un mediu complet necunoscut si plin de provocari care te ”forteaza” intr-o oarecare masura sa evoluezi. Decizia ta de a-ti parasi tara, de a lasa in urma zona ta de confort, arata faptul ca stii sa iei initiativa si cum orice echipa are nevoie de o astfel de persoana, aceasta alegere curajoasa va fi cu siguranta apreciata. Încetul cu încetul raspunsul la de ce să lucrezi în Irlanda capătă un răspuns.

Mai multe oportunități de angajare la întoarcerea în țară

Munca în străinătate îți oferă un avantaj în plus la întoarcere. Experiența acumulată la un loc de muncă din afară țării te va ajuta să te diferențiezi față de alți canditați, astfel vei obține mai ușor locul de muncă dorit și încrederea angajatorului.

Astfel, cel putin ca experiență, obținerea unui job în Irlanda poate reprezenta nu doar o rampă de lansare în carieră, ci și o oportunitate de a ne îmbogății bagajul de cunoștințe.

 

Vezi toate locurile de muncă disponibile aici.