Electricieni, Sudori si Tubulatori


Este un privilegiu pentru compania AA Euro sa fie selectata ca si partener de recrutare pentru un proiect in domeniul tehnic, de mare amvergura, in Irlanda, Kildare. Cautam sa recrutam electricieni calificati, sudori TIG si orbitali, tubulatori.

 

Aceste pozitii reprezinta pentru candidati o ocazie unica de a se implica intr-un proiect de lunga durata prin care acestia vor obtine beneficii excelente precum:

– Salarizare excelenta /ora (Conform ratelor SEO din Irlanda respectiv intelegerile colectivitatii constructorilor din Irlanda)

– Contract pe minimum 2 ani

– Overtime platit pentru orele muncite peste cele 39 de ore de baza

– Decontarea transportului in Irlanda si cazarea, platita

– Asigurarea transportului si asigurarea cazarii (daca este nevoie)

 

Daca doriti sa faceti parte din acest proiect, va rugam trimiteti-ne CV-ul dumneavoastra la adresa  jobsro@aaeuro.com si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Aceasta oportunitate este excelenta pentru candidatii care vor sa se isi propulseze cariera la un nivel foarte inalt. Compania AA Euro Group recruteaza in mai multe tari din Europa pentru diverse industrii si ofera ghidarea si sprijinul de care aveti nevoie pentru a gasi rolul care este perfect pentru dumneavoastra.

Alte informatii privind aceste pozitii dar si detalii despre alte joburi regasiti mai jos.

 

Rolurile;

Electricieni

Recrutam electricieni cu experienta in domeniul industrial pentru a avea un rol cheie in acest proiect. Daca aveti 5 ani de experienta cel putin, in domeniul industrial si detineti o calificare in acest domeniu, echivalenta cu nivel EFQ 5 sau NFQ nivel 6, atunci sunteti candidatul pe care il cautam. Pentru Mai multe detalii cu privire la acest rol, click aici.

 

Sudori

Compania AA EURO Group cauta sudori TIG talentati cu 5 ani de experienta pe proiecte la o scala larga. Certificarea ASME sau o certificare similara este obligatorie pentru acest rol. Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta pozitie, inclusive cerintele pe care le avem si responsabiliatile, click aici.

 

Tubulatori

Recrutam tubulatori cu o experienta minima de 5 ani, in proiecte la scala larga. Avem nevoie de profesionisti care lucreaza la standarde inalte, inclusiv ca si masuri de siguranta si protectie si care au o atitudine pozitiva. Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta pozitie, inclusive cerintele pe care le avem si responsabiliatile, click aici.

 

Cerine Esentiale Pentru a Munci in Irlanda:

Fiecare dintre rolurile enumerate mai sus, este obligatoriu, sa aveti:

Aceste acte vi se fac in Irlanda, daca nu le aveti deja, daca nu ati mai muncit in Irlanda

·      PPS Number

·      Safe Pass

·      Abrasive Wheel Training

·      MEWP training

·      Fiecare membru va fi rugat sa completeze in prima zi de munca, un test

 

Dacă aveți întrebări, doriți să trimiteți CV-ul dvs. sau să programați un apel video, trimiteți-ne un e-mail la ro@aaeuro.com sau sunați-ne la +40264434001 sau +40722254376.