Locuri de muncă în Irlanda


Locuri de muncă în Irlanda

locuri de munca in irlanda

 

AA Euro Romania este o companie de consultanță specializată în locuri de muncă în Irlanda, care își desfășoară activitatea în toată Europa. Având mai multe sectoare de activitate, garantăm găsirea unui loc de muncă potrivit nevoilor și așteptărilor dumneavoastră. Soluțiile noastre de angajare variază în funcție de perioada de angajare, scurtă sau lungă, și în funcție de plasarea angajațiilor.

Deși oferim locuri de muncă în toată Europa, locurile de muncă în Irlanda domină piața recrutării în ultimi ani, deoarece Irlanda oferă atât locuri de munca bine platite, cât și condiții de muncă foarte favorabile.

Vezi toate joburile noastre disponibile aici.

Locurile de munca in Irlanda momentan includ Fullstack Developer și QA Test developer din domeniul IT, supervizori tubulatură, lăcătuși, operatori generali, vopsitori, electricieni și inginerii mecanici, însă lista se poate extinte pe zi ce trece. Așa că vă recomandăm să salvați websiteul nostru și să verificați pozițiile disponibile cât mai des.

Drepturile angajatului în Irlanda

Persoanele care lucrează în Irlanda au anumite drepturi în baza legislaţiei muncii, cum ar fi salariul minim şi concediul anual de odihnă. Dacă nu vi se asigură aceste drepturi sau protecţie socială sau dacă vă pierdeţi locul de muncă şi consideraţi că aţi fost concediat abuziv, există mai multe organizaţii care vă pot ajuta pentru a vă fi asigurate drepturile. Organizațiile implicate în aplicarea drepturilor cu privire la domeniul muncii cuprind Autoritatea Națională pentru Drepturile Angajaților, Tribunalul de Apel în Domeniul Muncii, Comisia pentru Relațiile de Muncă, Serviciul Comisarului în Domeniul Drepturilor, Tribunalul Egalității și Instanța în domeniul litigiilor de muncă.

Salarizarea în Irlanda

În general, suma pe care o primiţi drept compensaţie pentru prestarea de servicii în Irlanda reprezintă fondul negocierii dintre dumneavoastră şi angajatorul dumneavoastră. Aceste negocieri apar în mod normal atunci când primiţi o ofertă de muncă. În orice caz, potrivit Legii naţionale privind salariul minim, 2000, majoritatea angajaţilor au dreptul la un salariu minim. Se instituie şi salarii sub valoarea minimă pentru anumite persoane ca de exemplu persoanele sub 18 ani (vezi mai jos excepţiile şi salariile sub valoarea minimă).

 

Mai multe detalii găsești aici.