Rezumat lunar aprilie 2022


Rezumat lunar aprilie 2022

Pe măsură ce țara continuă să progreseze prin cel mai recent val al pandemiei de Covid-19 și cifrele de ocupare a forței de muncă ating cote record, așteptăm cu nerăbdare ce ne rezervă lunile următoare și recapitulăm toate dintre evenimentele importante de luna aceasta.

Irlanda își continuă tendințele încurajatoare de creștere a ocupării forței de muncă într-un număr de sectoare cheie ale industriei, deoarece aproape toate sectoarele au înregistrat o creștere majoră a nivelurilor de personal ca urmare a impactului Covid-19 asupra societății în ultimul an.

Lucrătorii noștri au fost ținuți foarte ocupați în ultima lună, deoarece continuăm să ne străduim să ocupăm o serie de posturi în Irlanda, Europa și Marea Britanie, cu o serie de proiecte cheie care urmează să înceapă în viitorul apropiat.

Iată rezumatul nostru lunar din aprilie 2022:

  • Au existat solicitări pentru creșterea salariilor de până la 5,5%, deoarece nivelurile în continuă creștere ale inflației au un impact negativ asupra muncitorilor din Irlanda
  • Muncitorii din construcții din Irlanda și Marea Britanie au fost clasați pe locul 3 și al 4-lea cel mai bine plătit din industrie la nivel mondial, deoarece deficitul de forței de muncă continuă la nivel global.
  • 47% dintre companiile irlandeze au subliniat recrutarea de talente premium ca obiectiv principal pentru 2022, deoarece deficitul de forță de muncă în industria irlandeză continuă.

Ultimele locuri de muncă vacante:

Pentru a fi la curent cu toate cele mai recente locuri de muncă vacante, de la inginerie la construcții, vizitați secțiunea nostră de joburi. 

Iată doar câteva dintre locurile noastre de muncă disponibile:

 

Dacă vă potriviți pentru oricare dintre aceste locuri de muncă, vă rugăm să trimiteți CV-ul la alina@aaeuro.com sau ionut@aaeuro.com sau andrada@aaeuro.com

sau sună la numerele de telefon +40 799 986 871 sau  +40 745 138 301 sau +40 799 936 279