Traiul și munca din Irlanda


locuri de munca in irlanda

Poziția Irlandei ca unul dintre jucătorii importanți pe piața internațională a locurilor de muncă a făcut din ea un loc din ce în ce mai atractiv pentru profesioniști care doresc să se mute. Pe lângă multitudinea de locuri de muncă disponibile, veți găsi și o națiune plină de frumusețe verde, oameni prietenoși și aventură la fiecare pas. Iată de ce ar putea fi timpul să vă mutați în Irlanda:

O viață mai bună

„Norocul irlandezilor” este un fenomen adevărat atunci când vine vorba de calitatea vieții, Irlanda având performanțe peste medie în clasamentele OCDE pentru locuri de muncă și câștiguri, locuințe, securitate personală, sănătate, educație și competențe, conexiuni sociale, bunăstare, viață profesională și calitatea mediului. Într-adevăr, capitala Dublin este una dintre marile orașe cu cea mai ridicată calitate a vieții din lume, datorită nivelului scăzut de poluare a aerului, alegerii excelente de bunuri de consum și mediului politic socio-cultural puternic. Cu 3,4% din 2020, economia irlandeză a fost cea mai rapidă creștere din Uniunea Europeană. Toate acestea se combină pentru a oferi un nivel de trai crescut care ademenește oameni din întreaga lume.

Industrii în plină expansiune

Irlanda este recunoscută ca fiind unul dintre centrele de top din lume pentru excelență și inovație. După patru decenii de investiții continue în sectorul construcțiilor, Irlanda este văzută din ce în ce mai mult drept destinația de alegere pentru organizațiile internaționale pentru a-și stabili sediul.

De asemenea, veți găsi aici multe dintre organizațiile de top în domeniul tehnologiilor medicale din Europa, ceea ce duce la o piață a muncii în plină expansiune. Într-adevăr, Dublin și Cork sunt ambele pline de oportunități pentru inginerii de proces, iar investiția grea a Irlandei în noile construcții biofarmaceutice înseamnă că există multe oportunități pentru antreprenori de a explora contracte pe termen mai lung în țară. Profesioniștii din punerea în funcțiune, calificarea și validarea, în special în sectorul biofarmaceutic, au, de asemenea, o multitudine de opțiuni atunci când vine vorba de proiecte în Irlanda. Suportul de mobilizare internațională oferit de AA Euro facilitează locuri de muncă permanente și vă ajută să profitați la maximum de tot ceea ce are de oferit Irlanda.

Libertatea de a hoinări

Irlanda este un loc mic, dar puternic, cu o mulțime de minuni naturale cuprinse în suprafața sa de 84.421 km². Acest lucru ușurează explorarea la sfârșit de săptămână sau timp liber între contracte – tot ce aveți nevoie este o pereche de pantofi decenti și un mod de transport. Începeți cu Ring of Kerry, renumit în întreaga lume pentru plajele sale curate și insulele accidentate, cu trecători montane adăugând dramatism acestui sit de frumusețe naturală, sau aventurați-vă în Connemara pentru a descoperi golfurile ascunse și satele de pescari. Satele fermecătoare și orașele vibrante ale Irlandei sunt ideale pentru vacanțe de weekend, în timp ce locația sa înseamnă că destinațiile de vacanță europene sunt la îndemână.

Pornește la drum

La AA Euro, suntem parteneri cu zeci organizații din Irlanda. Avem o varietate largă de locuri de muncă disponibile în Irlanda – faceți clic aici pentru a vedea ultimele noastre locuri de muncă sau contactați-ne pentru a începe o conversație.